mobil: +421 911 556 331, e-mail: mail@krajciova.sk, web: www.krajciova.sk

18.12.14

Leander Kahney: Geniálny dizajnér z Apple

TRI NAJKRAJŠIE MANAŽÉRSKE KNIHY ROKA 2014 

Jony Ive
Spolupráca Jonyho Iva a Steva Jobsa dala svetu viaceré z legendárnych technologických produktov vrátane iMacu, iPodu, iPadu a iPhonu. Tieto výrobky nielenže spravili z Apple firmu obrovskej hodnoty, ale spôsobili revolúciu v celom odvetví. Jony Ive sa stal najvýznamnejším technologickým inovátorom na svete, získal nespočetné množstvo ocenení za dizajn. Časopis Time ho v roku 2013 zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta a dokonca mu bol udelený čestný rytiersky rad. Steve Jobs označil Jona Iva za svojho „duchovného partnera“ v Apple.

KNIHA TRETIA

http://www.martinus.sk/?uItem=179805Geniálny dizajnér z Apple
Kniha Jony Ive odhaľuje skutočný príbeh šéfa inovácií v Apple. Ukazuje, ako sa z anglického študenta umenia trpiaceho dislexiou stala osobnosť, ktorá svojim obrovským talentom zmenila spôsob, ako každý deň pracujeme, zabávame sa a komunikujeme.

Kniha je perličkou na manažérskom knižnom nebi. Poznať skromného, pracovitého a zanieteného človeka, ktorý hýbe svetom technológií a inovácií je úžasný čitateľský zážitok. Myslím si, že po prečítaní knihy ostanete v nemom úžase, čo tento človek v živote dokázal. Namiesto ďalších slov, vám ponúkam výber najkrajších myšlienok z knihy.

Linky:
Jony Ive: najkrajšie myšlienky
Jony Ive: nová duša pre Apple-video

Krásne vianočné darčeky, možno aj od firmy Apple, vám praje

Marta Krajčíová

Žiadne komentáre: