mobil: +421 911 556 331, e-mail: mail@krajciova.sk, web: www.krajciova.sk

3.12.14

Reid Hoffman a Ben Casnocha: Váš osobný StartUp

Reid Hoffman
Je podnikateľ a investor, jeden zo zakladateľov a súčasný výkonný prezident najväčšej profesionálnej sociálnej siete LinkedIn, ktorá má už viac ako 100 miliónov členov. Podieľal sa tiež na vzniku platobného systému PayPal. Ako investor bol na začiatku Facebooku a spoločnosti Zynga, výrobca hier pre sociálne siete.

Reid založil LinkedIn v roku 2003 s cieľom prepojiť profesionálov celého sveta a umožniť im vyššiu produktivitu a úspech. Zaujíma sa tiež o investovanie. Pri podnikaní sa naučil vzory správania, ktoré vedú k úspechu, alebo neúspechu. Pozná obchodné stratégie, ktoré používajú vysoko úspešné startupy a pozná kariérne stratégie, ktoré používajú vysoko úspešní jedinci. Tie dve stratégie sú veľmi podobné. Sformuloval to, čo sa za 20 rokov naučil v Silikon Valley a pokúša sa aplikovať to na myšlienku, že každý jedinec je malý podnik.

Ben Casnocha
Je podnikateľ, bloger a autor, zakladateľ spoločnosti Comcate, ktorá sa zaoberá e-governmentom. Je držiteľom niekoľkých ocenení. Časopis Business Week ho označil za jedného z najlepších mladých podnikateľov v Spojených štátoch.
http://www.pantarhei.sk/knihy/odborna-a-popularno-naucna-literatura/motivacna-literatura/biznis-a-kariera/vas-osobni-startup.html 





Najinovatívnejší podnikatelia zo Silicon Valley napísali vysoko inšpiratívnu knihu

Váš osobný StartUp

Pripravte sa na budúcnosť, investujte do seba, zmeňte svoju kariéru. 




Minútové učebné stránky
- Podnikatelia
- Konkurenčná výhoda
- Plánovanie zmeny
- Sieť kontaktov
- Náhodné príležitosti
- Rozumné riziká
- Informácie
- Záver

Váš osobný StartUp.zip

Linky
- Váš osobný StartUp-slideshare
- Váš osobný StartUp-video

Krásneho Mikuláša vám praje

Marta Krajčíová

Žiadne komentáre: