mobil: +421 911 556 331, e-mail: mail@krajciova.sk, web: www.krajciova.sk

7.7.08

Dovolenka s knihou

Symaptická kniha o výrobe systému ťahu, porozumení, zavádzaní, riadení a rozširovaní výroby systému ťahu. Na konci každej kapitoly sú 3 otázky na 5 minút a zhrnutie hlavných myšlienok so zamyslením. Pekné - také "lean" v knihe. :-)




Poznáte knihy Ivana Bureša ? Ak nie, tak si rýchlo kúpte túto. Je napísaná úžasne zábavným a zároveň poučným spôsobom. 10 zlatých pravidiel predaja by mal ovládať každý obchodník. Veľmi sa mi páči štruktúra knihy: zásady, príbeh z praxe a zhrnutie. Pán Bureš je veľký znalec komunikácie a zábavný rozprávač príbehov. Svoje bohaté obchodné a marketingové skúsenosti získal na náročných amerických a kanadských trhoch. O čom pán Bureš nepíše, ale vyplýva to z kontextu, je spôsob, akým sa predieral životom a ako vždy hľadal rozumové argumenty pre svoje rozhodnutia a vedel sa aj v náročných situáciách pozerať na život optimisticky a s humorom. Na dovolenke som sa pri tejto knihe dobre zabávala. :-)

Zaujíma vás vaša výkonnosť a výkonnosť vašich zamestnancov ? Pán prof. Koubek napísal o tom peknú knihu. Kniha vyšla v roku 2004, ale myšlienky, ktoré sú v nej uvedené, sú ešte žiaľ ďaleko vzdialené od praxe.



Knihy si môžete objednať kliknutím na obrázok. Príjemné čítanie a tiež dovolenku vám praje

Marta

Žiadne komentáre: